Добре дошли в сайта за здравословни продукти и информация

По Алеята на здравето с продуктите на AboPharma

По Алеята на здравето с продуктите на AboPharma

 

За пореден път био продуктите на AboPharma намират своето достойно място на Международното специализирано изложение-базар "Алея на здравето".

 

То се провежда всяка пролет и есен в гр. София, НДК със съдействието на Министерството на здравеопазването на Р. България, Националния център по опазване на общественото здраве, Българска стопанска камара, Национална браншова стопанска камара на търговците – дистрибутори на едро на лекарствени средства и медико-санитарни и билкови препарати.

Пролетното 22-ро издание на “Алея на здравето” ще се проведе от 12 до 16 март с партньорството на Националната пациентска организация.

По време на изложението ще можете да се запознаете отблизо с нашите продукти. Очакват ви и много промоции и награди!                                                              

                                                          

  

Ето някои от продуктите, които можете да откриете на щанда ни:

 

   Био сок Нони 330ml (Концентрат)

Наричат това чудновато растение ”Кралицата на плодовете”, поради изключителните му свойства да защитава имунната система.То се счита за свещено растение защото притежава многостранно оздравяващо действие върху човешкия организъм и действа като мощен източник на енергия. Плодовете на Нони крият в себе си такива вещества, каквито не се намират в никой друг плод или зеленчук на земята. Истинска сензация е твърдението на американски  лекари, които са установили, че  Нони може да се бори успешно с над 100 различни здравословни проблема.


  Био сок Червена боровинка 330ml (Концентрат)

Червената боровинка е известна с многобройните си здравословни ефекти. Особено значима е способността й да предотвратява инфекциите на пикочните пътища. Този вид боровинки са едни от най-големите и напълно естествени източници на витамин С, поради което могат успешно да предпазят организма от вирусите през зимата и да засилят имунитета. Плодовете й притежават диуретично и дезинфекциращо действие, ето защо те се прилагат успешно при лечението на камъни в бъбреците, подагра, ревматизъм, пиелонефрит и цистит. Приема на червена боровинка може реално да намали риска от сърдечни заболявания и е надеждна превенция на сърцето. Ежедневната консумация на техния сок намалява нивото на лошия холестерол.                                             

   Био сок Мангостан 330ml (Концентрат)

Мангостанът се счита за един от най-изисканите и благородни тропически плодове. Многобройни проучвания са установили мощните противовъзпалителни свойства на мангостан. Много от лечебнтеи качества на мангостана се обясняват с високите концентрации на естествена група химикали, известни като ксантони. Те са в особено изобилие в кората на плода. Ксантоните са с мощни антиоксидантни свойства. Те са също така естествен антибиотик, антивирусно и противовъзпалителн средство. Ксантоните са сред най-мощните антиоксиданти, да се намерят в природата. Мангостана има и силни противогъбични свойства. Той е много ефективен за засилване на имунитета на организма.

 

Всички наши био продукти можете да откриете на тук

 По Алеята на здравето с продуктите на AboPharma

За пореден път био продуктите  на АboPharma намират своето достойно място на Международното специализирано изложение-базар "Алея на здравето".Настинка или грип

В разгара на зимата, едни от най-често обсъжданите теми, които ни вълнуват са грипните епидемии и настинките, през които почти всички преминаваме, колкото и да ни е неприятно и да не ни се иска.Липсата на някои витамини, пречи на усвояването на други

Липсата на някои витамини пречи на усвояването на други
Витамините са основни хранителни вещества  заедно с белтъците, мазнините, въглехидратите и минералните соли.L-теанинът бори ефикасно стреса и умората

L-теанинът е изключително ефективен за намаляване на стреса и безпокойството, има успокоително действие, засилва концентрацията и подобрява творческите способности.Защо е толкова ценно растението Алое Вера?

Лечебните свойства на Алое Вера са световно известни и спомагат срещу многобройни здравни проблеми.Тялото подсказва какво му липсва чрез храната

ИСТОРИЯ НА ТЕСТОВЕТЕ ЗА БРЕМЕННОСТ


В този материал ще научите как от древни времена до днес са установявали наличието на бременност.АХ, ТЕЗИ ПРЕЗЕРВАТИВИ SURE !

 

В началото на XXI век презервативът заема изключително важно място в сексуалния живот на модерното общество. Той присъства неизменно в интимната близост между двама млади и е признак за социо-културно израстване...