Добре дошли в сайта за здравословни продукти и информация

БИО СОК НОНИ 330мл

БИО СОК НОНИ 330мл

14.93 лв.

БИО СОК НОНИ 330ml (Концентрат)

 Хранителна добавка

Предназначение: Повече от 2000г. сокът от нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихия океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и островите на френска Полинезия. Традиционните полинезийски лечители /Кахуна/, използват всички части на дървото. Прекрасно допълнение към нормалното хранене. Може да се приема от диабетици и онкоболни. Бременни жени могат да приемат сока след консултация с лекар. Нони се използва широко в Аюрведа.

Съставки: 100% Био Сок от плода Нони (Morinda citrifolia L)   от сертифицирани органични плодове.

Препоръчителен прием: Консумирайте натуралния сок Нони два пъти дневно – сутрин и обед по 15ml или ако можете - вечер 30ml. Препоръчително е да се приема 30 минути преди ядене самостоятелно или смесен с вода или друг сок.
Важно: Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.
Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо. Не се наблюдава предозиране и може да се употребява в дълъг период от време.

Най-добър до: Виж етикета.

Производител: Medicura Naturprodukte AG, Burglauer, Германия за ABO Pharma
Вносител:
Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13, www.tehnocombg.com

 

За да научите повече за лечебните свойства на безценният дар на природата -  НОНИ, моля натиснете тукОферта номер: 10366;

Сподели в:
FacebookПодобни продукти

BIO MIX

BIO MIX 12.53 лв. дейтали