Добре дошли в сайта за здравословни продукти и информация

Тест чистота на урина, глюкоза/кетони

Тест чистота на урина, глюкоза/кетони

10.59 лв.

Тест за чистота на урина URS 2 - IID Glu/ Ket, глюкоза/кетони (100 лентички в 1 тубус)


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Лентите за тестване на урина съдържат реагент в твърда фаза, който е прикрепен към пластмасова пръчица. Те са доставени като сух реагент. ленти за тестване на урина осигуряват тестове за полуколичествено определяне на глюкоза и кетон.
Резултатите от теста дават информация за метаболизма на въглеводородите, функционирането на бъбреците и на черния дроб, киселинно-основния баланс и инфекции на отделителния тракт.

ПРИНЦИПИ НА ТЕСТА
Принципите на теста се основават на различни оцветяващи вещества и реакции на реагентите с компоненти на урината, които формират цветни съединения, които могат да бъдат отчетени визуално или да бъдат измерени с инструмент.

РЕЗЮМЕ И ОПИСАНИЕ
Лентите за анализ на урина са готови за употреба след изваждането им от шишенцето. Цялата лента с реагенти е за еднократна употреба. Не е необходимо допълнително лабораторно оборудване за извършването на теста. Инструкциите трябва да се спазват стриктно. Точното спазване на времето е от особено значение за постигането на оптимални резултати. Лентите са опаковани в пластмасово шишенце, съдържащо сушител. Шишенцето трябва да е плътно затворено, за да се запазят свойствата на реагентите.

ОЧАКВАНИ СТОЙНОСТИ
Глюкоза: Обикновено малки количества глюкоза се отделят от бъбреците. Концентрации от 0.1 g/dl глюкоза, разчетени на десетата или тридесетата секунда могат да бъдат значително абнормални, ако се появяват последователно.

Кетон: Обикновено в урината отсъстват кетони. Забележими нива на кетони могат да се появят в урината при физиологични стресови състояния като постене, бременност и чести физически упражнения.

 

 Оферта номер: 9956;

Сподели в:
FacebookПодобни продукти