Добре дошли в сайта за здравословни продукти и информация

Условия

Условия


 

 

I. Условия за провеждани ПРОМОЦИИ

 

II. Поръчка за покупка се подава от Клиента по следния начин:

1. За да може да извършва покупки в уеб магазина www.zdravemarket.com, потребителят трябва първо да се РЕГИСТРИРА с избрани от самия него: потребителско име и парола и да посочи имейл за потвърждение.

2. След като получи съобщение на електронната си поща за активация на акаунта си, той вече има възможност да избира продукти и да ги добавя във виртуална "Кошница" с натискането на бутон "Купи".

3. При натискане на някой от виртуалните бутони "Купи", той получава достъп до "Кошница" - таблица, в която клиентът може да променя броя на всеки от поръчаните артикули в полето за тази цел. След като натисне бутона “Поднови” под всяко от тези полета, актуализацията ще бъде отбелязана в поръчката. Ако клиентът иска да махне напълно даден артикул от поръчката си, може да го направи с бутона “Изчистване на кошницата”.

4. След като уточни стоките и броя им в "Кошницата" клиентът продължава към попълване на личните данни за покупката в полето “Коментари”.

5. В него клиентът, попълва лични данни за поръчката - име, фамилия, е-mail, град, адрес, телефон. Ако желае фактура, попълва и търговска фирма, ЕИК, ИН по ЗДДС, МОЛ, адрес за фактура;

6. При натискане на бутон "Изпращане на поръчката", заявката за покупка на стока през Е-магазина се счита за извършена.

При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката/заявката, същата се счита за невалидна и за е-магазина не възниква задължение за нейното изпълнение.


Потвърждение на заявката
Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й, служител на Техноком Трейд ООД се обажда за потвърждение на посочения от Клиента телефон за връзка.

Цени и начини на плащане
Всички цени на стоки в www.zdravemarket.com са в български левове, с включен ДДС. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени:
1. В брой при доставката от Клиента или от трето лице от името на Клиента;
2. По банков път по банкова сметка на "Техноком Трейд" ООД;


Доставка
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок до 2 (два) работни дни. Доставката може да е анонимна, като не се упоменава, какво ви се доставя. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

 

Цени на доставка:

Доставката в рамките на София за стойност над 15 лв. е безплатна, под тази сума струва 2,00 лв.

За страната - над 40 лв. доставката е безплатна, а под нея струва 4,00 лв.

Минималната сума за поръчка в www.zdravemarket.com е 6.00 лв.


Предаване на стоката

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, www.zdravemarket.com се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

 

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:
- доставената стока явно не съответства на поръчаната от него за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
- при транспортирането стоката или нейната опаковка е била повредена.

След получаване на стоката Клиентът има право да иска връщането й при наличието на съществен недостатък, който не е могъл да бъде установен при обикновен преглед на същата.

В изброените случай, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на подадената от него заявка за покупка чрез отправяне на съответно писмено искане до е-магазина.

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за покупка на стока през е-магазина, като върне стоката в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаването й.